preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 10. 2019.

Ukupno: 162402
Ovaj mjesec: 4250
Danas: 5
ERASMUS+ KA1 Makeover razreda

eAssesment-assessment of/for learning with digital tools

Još jedna mobilnost u sklopu projekta “ Classroom makeover” održana je od 13. Do 19. Ožujka 2022. u Funchalu, Madeira. Na tečaju je sudjelovala nastavnica engleskog I njemačkog jezika Karolina Dasović a organizator tečaja je bio Euneos. Tema tečaja je bilo e- vrdnovanje uz pomoć digitalnih alata. Tečaj se održao u prostorijama University of Funchal, Technopolo u Funchalu. Predavači su bili Mart Lanpeere i Hans Poldoja sa sveučilišta u Talinu. Na tečaju je sudjelovalo ukupno 32 sudionika iz Bugarske, Rumunjske, Francuske, Njemačke, Španjolske, Belgije, Islanda, Litve i Hrvatske.Još jedna mobilnost u sklopu projekta “ Classroom makeover” održana je od 13. Do 19. Ožujka 2022. u Funchalu, Madeira. Na tečaju je sudjelovala nastavnica engleskog I njemačkog jezika Karolina Dasović a organizator tečaja je bio Euneos. Tema tečaja je bilo e- vrdnovanje uz pomoć digitalnih alata. Tečaj se održao u prostorijama University of Funchal, Technopolo u Funchalu. Predavači su bili Mart Lanpeere i Hans Poldoja sa sveučilišta u Talinu. Na tečaju je sudjelovalo ukupno 32 sudionika iz Bugarske, Rumunjske, Francuske, Njemačke, Španjolske, Belgije, Islanda, Litve i Hrvatske.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Kaučić  datum: 22. 3. 2022. 16:29

Innovative Teaching Methods for Powerful Learnin:Blended Learning and Flipped Classroom

 Druga mobilnost u okviru našeg Erasmus+ projekta se održala u gradu Limassol na prekrasnom Cipru od 19. do 25. rujna 2021. godine. Tema tečaja je bila izokrenuta učionica i mješovito učenje. Našu su Školu predstavljale nastavnice Sandra Matković i Kristina Kaučić. Nastavnica Matković je sudjelovala u radu skupine nastavnika strukovnih predmeta, a Kristina Kaučić općih predmeta. Nastavnice su surađivale s kolegicama iz Poljske, Latvije i Madžarske. Druga mobilnost u okviru našeg Erasmus+ projekta se održala u gradu Limassol na prekrasnom Cipru od 19. do 25. rujna 2021. godine. Tema tečaja je bila izokrenuta učionica i mješovito učenje. Našu su Školu predstavljale nastavnice Sandra Matković i Kristina Kaučić. Nastavnica Matković je sudjelovala u radu skupine nastavnika strukovnih predmeta, a Kristina Kaučić općih predmeta. Nastavnice su surađivale s kolegicama iz Poljske, Latvije i Madžarske.

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Kaučić  datum: 27. 9. 2021. 12:18

"We Are All Special: Inclusion and Support for Students with Special Needs In and Out of the Classroom"

Prva mobilnost u okviru Erasmus + „Makeover razreda“ projekta Srednje škole Donji Miholjac se održala od 13. do 18. rujna 2021. godine u Barceloni, Španjolska. Tema tečaja je bila inkluzija i potpora učenicima s teškoćama. Na mobilnosti je Srednju školu Donji Miholjac predstavljala nastavnica latinskog jezika Ana Mari Blažević. Osim nje, na ovoj međunarodnoj radionici su sudjelovali i kolege nastavnici iz Češke, Slovenije, Poljske i Italije.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Kaučić  datum: 20. 9. 2021. 09:06

Makeover razreda - novi Erasmus+ projekt

Našoj Školi je odobren  još jedan Erasmus+ projekt. Ovoga puta projekt je namijenjen stjecanju novih znanja i vještina naših nastavnika na području IKT alata, izokrenute učionice, hibridnog učenja, alata za formativno praćenje, te inkluziji. Projektom su planirani strukturirani tečajevi u Grčkoj i Portugalu, te na Cipru. Projekt je vrijednosti 9.739,00 Eura i sufinanciran je sredstvima Europske unije. Projekt je odobrila Agencija za mobilnosti i programe Europske unije. Osim već spomenutih vještina sudionici projekta će kroz rad i suradnju i međunarodnim skupinama osmisliti akcijske planove implementacije istih u kurikulum škole, te kroz daljnju suradnju na eTwinning projektima i budućim Erasmus partnerstvima povećati vidljivost Škole na međunarodnoj razini. Tijekom ovoga projekta nastati će scenariji poučavanja i priručnici u koje će također biti implementirana nova znanja. Isti će biti javno dostupni na ovoj stranici, te na eTwinning platformi. U ovome će projektu sudjelovati 4 nastavnice naše Škole i to nastavnica latinskog jezika, nastavnica njemačkog jezika, nastavnica engleskog i njemačkog jezika i nastavnica ekonomske skupine predmeta i politike i gospodarstva. One će tijekom mobilnosti pokrenuti eTwinning projekte s partnerima također sudionicima Erasmus+ tečajeva. makeover razreda će biti i eTwinning projekt u koji će biti uključeni i učenici. Ovaj projekt možete pratiti i na Facebook stranici projekta Erasmus+KA1SŠDM Classroom makeover. Budući da je projekom predviđeno podosta sadržaja upripremi je i zasebna mrežna stranica koja će objediniti sve sadržaje ovoga i ostalih Erasmus+ projekata i sadržavati će i repozitorij. Logo projekta se nalazi kao naslovna fotografija vijesti, a u nastvaku je i projektni poster.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Kaučić  datum: 12. 5. 2020. 20:41
 


UPISI


Informacije 2021./22.


Društvene mreže

   


Oglasna ploča

Vremenska lenta


e-Dnevnik


Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


TražilicaKatalog knjižnice


Dan škole 31.5.2021.

  

Kliknite na video i foto izložbu


CARNet vijesti
preskoči na navigaciju