preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Raspored

   

Vježbeničke tvrtke

QuiWedd i Tippy

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 10. 2019.

Ukupno: 32210
Ovaj mjesec: 3905
Danas: 11
Vijesti

TERENSKA NASTAVA - LABUS SAJAM OSIJEK

     

18.09. 2019. LABUS sajam na FERIT-u u Osijeku posjetili su Lara Job, Ivan Ovcin, Lea Lacković, Iris Šimenić , Dunja Perasić učenici 4.og-a te Stella Tomac i Ana Sić učenice 2.og-a uz pratnju prof. Kristine Veselovac. Prisustvovali smo prezentacijama na izložbenim štandovima,  prezentacijama u laboratorijama Kampusa  te smo sudjelovali u specijaliziranim radionicama.

Od svih prezentacija na izložbenim štandovima najviše nam se dojmio  Pogled  iz “dron” perspektive. Prezentaciju je vodio bivši učenik naše škole Luka Loina.

      Učenici su sudjelovali  u specijaliziranim radionicama:  Mjerenje elektromagnetskoga zračenja kućanskih uređaja i Stvorimo vlastitu šumu u Blenderu, gdje smo naučili osnove programiranja za izradu 3D modela pomoću 3D printera.


Neki dojmovi učenika:

LARA JOB: “ Za mene je ovo bilo jedno jako lijepo i poučno iskustvo jer sam na malo drugačiji način još više upoznala fiziku i informatiku. Sudjelovala sam na radionici na kojoj smo pomoću programa za 3D računalnu grafiku stvarali vlastitu šumu nakon što smo naučili osnove.“

LEA LACKOVIĆ: “ Na sajmu smo vidjeli zanimljive radionice koju su nam predstavljene na nov i atraktivan način. Sudjelovala sam na radionici „Stvorimo vlastitu šumu u Blenderu“ što smo na kraju i napravili. Koristili smo se novim programom i stvarali 3D likove. Upoznavši se sa novim programom pomoći će nam pri izradi novih, budućih modela za 3D printanje.

IRIS ŠIMENIĆ :“Dana 18. rujna 2019. godine odlučila sam posjetiti Labus sajam u Osijek kako bi se upoznala sa fizikom na nov i zanimljiv način. Sudjelovala sam na radionici stvaranja vlastite šume u Blenderu, koja je bila vrlo zanimljiva i korisna kako bi mogla prenijeti naučeno znanje u svoju školu.“

DUNJA PERASIĆ :“U posjeti LABUS sajmu na FERIT-u vidjeli smo puno zanimljivih stari na području informatike i fizike koje su nam predavači jako dobro uspjeli približiti. Za mene je to bilo jedno lijepo iskustvo gdje sam naučila i vidjela puno novih stvari koje su mi na drugačiji, zabavan i poučan način približile fiziku i informatiku.“

IVAN OVCIN: "Odlučio sam posjetiti LABUS sajam koji se održao 18. rujna 2019. na FERIT-u u Osijeku. Otišao sam tamo jer me jako zanimaju neke stvari vezane za fiziku, npr. računalno grafičko modeliranje, količina elektromagnetskog zračenja kućanskih uređaja, svjetlosni spektar i sve vrste zraka u tom spektru kao i štetno djelovanje pojedinih na čovjeka, dronovi i ostale moderne sprave. "

   

 

 

 

 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Veselovac   datum: 1. 10. 2019.

Oglasna ploča

Nastava na daljinu

    

    Linkovi za materijale dostupne na Agenciji za strukovno obrazovanje


Društvene mreže

  


e-Dnevnik

 


Kalendar
« Svibanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Tražilica

WEB stranice

       


Katalog knjižnice


CARNet vijesti
CARNET
22.05.2020. 12:03
INFO Otklonjene poteskoce – Zadar, Sibenik, Karlovac
Postovani, Danas, oko 11:15 sati ponovno je uspostavljena mrezna povezanost od Zagreba prema Zadru, Sibeniku i Karlovcu. S postovanjem, — Mrezni operativni centar (Network Operations Center – NOC) Odjel mrezne ... The post INFO Otklonjene poteskoce – Zadar, Sibenik, Karlovac appeared first on CARNET .

preskoči na navigaciju