Kreativnost na ugostiteljskom posluživanju
Učenici 3.THK razreda su na nastavi ugostiteljskog posluživanja posluživali različite vrste zajutraka i pripremali hladna predjela od mesa i voća kao što su dinja s pršutom, kruške sa sirom, koktel od avokada i tatarski biftek. U nastavku vijesti možete pogledati i kako je to izgledalo.
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |