preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 9. 10. 2019.

Ukupno: 301364
Ovaj mjesec: 4547
Danas: 98
Vijesti

Radionica iz kuharstva "Jednostavan meni"

U petak, 11. studenog 2022. u našoj školi održana je radionica strukovnih nastavnika Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko turističke škole Osijek Damir Abramić, koji je svoje kompetencije usavršio  u Francuskoj školi „Le Cordon Bleu“  te voditelj međužupanijskog stručnog vijeća za područje Kuharstva Ivan Gašpić. Na radionici pod nazivom „Jednostavan meni“ učenici su, pod vodstvom nastavnika, prigotovili kao toplo predjelo ragu pileću juhu te kao glavno jelo  janjeće kotlete s pireom od ljubičastog kupusa, glaziranom mrkvom i komoračem kao prilozima obogaćenih klicama od češnjaka. Za desert su  izradili tartele s jabukama. Radionica je bila vrlo zanimljiva, edukativna i dinamična, učenici su zaista uživali prilikom prigotovljavanja kvalitetnih jela, a kako je to sve izgledalo možete pogledati u nastvaku vijesti.


 

 


Izvor: Ivana Pleša

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Antonio Čmelak   datum: 17. 11. 2022.

Informacije 2023./24.


Društvene mreže

   


Oglasna ploča

Vremenska lenta


e-Dnevnik


Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Tražilica

Katalog knjižnice


Dan škole 31.5.2021.

  

Kliknite na video i foto izložbu


CARNet vijesti




preskoči na navigaciju